نشست هم اندیشی جهت برنامه ریزی و هم افزایی ادارات مرتبط با توسعه گردشگری دریایی در دفتر کار شهردار بندر بوشهر برگزار شد.
به گزارش واحد خبر و رسانه مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری بندر بوشهر ، صبح امروز با حضور سیدنورالدین امیری شهردار ، روح الله نصرتی نائب رئیس شورای اسلامی شهر بوشهر ، حسن شجاعی پور سرپرست سازمان حمل و نقل بار و مسافر و نمایندگان ادارات میراث فرهنگی و گردشگری و اداره کل بنادر و دریانوردی نشست هم اندیشی جهت برنامه ریزی و هم افزایی بیشتر دستگاه های مرتبط در خصوص توسعه و بهبود گردشگری دریایی در شهر بوشهر برگزار شد.
شهردار بندر بوشهر با اشاره به حمایت های دولت از طرح های گردشگری به عنوان زمینه ساز اشتغال پایدار به ویژه در مناطق ساحلی، اظهار کرد: یکی از مزیت های خدادادی شهر بوشهر داشتن ساحلی زیبا و منحصر بفرد است و این موضوع ظرفیت بسیار خوبی برای توسعه گردشگری و ایجاد فضای کسب و کار و کسب درآمد پایدار برای شهرداری فراهم می کند که مدیریت شهری از این موضوع استقبال می کند و انتظار می رود ادارات مسئول در راستای تسهیل گری در امر صدور مجوزات لازم برای سرمایه گذاران جهت اجرای پروژه ها در بخش توسعه گردشگری دریایی شاهد همکاری بیشتر و موثرتری داشته باشند.
همچنین با توافق اعضاء ، برنامه ریزی جهت ارتقای شرایط فیزیکی قایقهای تفریحی از طریق تعویض و جایگزین شدن قایقهای مدرن بجای قایقهای قدیمی و سنتی از طریق فراخوان و مراجعه متقاضیان به سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری بندر بوشهر و همچنین اعطای تسهیلات بدون سود(وجوه اداره شده) اداره کل بنادر و دریانوردی بوشهر در دستور کار قرار گرفت.
گفتنی است نماینده اداره کل بنادر و دریانوردی از آمادگی این اداره جهت همکاری با متقاضیان در خصوص اعطای تسهیلات بدون سود(وجوه اداره شده) جهت ارتقای نوع قایقهای تفریحی از سنتی به مدرن به منظور توسعه زیرساخت های گردشگری دریایی طبق دستورالعمل موجود خبر داد.

